O NAMA

Ris Cycling je ime koje u Novom Sadu znači biciklizam i sve oko njega, prepoznatljiv ne samo u gradu, Pokrajini i Republici, već i u regionu jer marljiv i profesionalni tim već godinama Novosađanima i svima ostalima pruža vrhunsku uslugu, fantastičnu ponudu i svakako kvalitetne savete.

Ris Cycling Shop je nastao 2008. godine kao rezultat višedecenijskog ovdašnjeg i internacionalnog iskustva građenog u segmentu prodaje i održavanja, tako i u takmičarskom segmentu na internacionalnom nivou.

Mi smo savršen spoj mladosti i iskustva. Naša pozitivna energija i sportski duh su kombinacija koja vam može pomoći u odabiru adekvatnog bicikla, biciklstičke opreme i svakako pružanjem saveta kako da na najbolji način uživate na svom dvotočkašu koji takođe u bilo kom momentu možete servisirati kod nas tako što će te jednostavno predati u ruke naših stručnih i iskusnih servisera.

Naziv Ris Cycling označava energiju koja jednom pokrenuta samu sebe obnavlja novim izazovima i iskustvima koje svakim danom sve više prihvatamo. Neprihvatanje da olako shvatamo naš posao i ono što vi zaslužujete nas je održalo u bezpoštednom poslu tokom godina.

RC Team

BORIS POPOVIĆ

Osnivač i generalni menadžer Ris Cycling. Radne veštine sticane od '98. godine usavršio je na Bliskom istoku radeći na pozicji Sales and Service Center Manager kod svetski poznatog distributera za Scott bicikle - Wolfi's Bike Shop, Dubai, ME (2005. - 2006.). Nekadašnji pro biciklista, višestruki prvak države i osvajač visokih rezultata i na međunarodnoj sceni, dugi niz godina zalaže se da biciklizam u Srbiji zaživi svoj pravi sjaj u svim svojim segmentima, od transporta do vrhunkog sporta. Angažovanjem na više polja radeći kao član tima na projektima mapiranja i obeležavanja staza na teritoriji Srbije, organizovanja rekreativnih voznji, osnivanjem i vođenjem kluba koji je jedan od najtorfejnijih klubova u Srbiji, kako i sam tvrdi duguje veliku zahvalnost timu koji ga okružuje, tim koji čine svi korisnici bicikla, tim svih nas, tim koji deli istu strast - strast prema biciklu.

ALEKSANDAR KAZIMIROVIĆ

Alfa i Omega, premijum serviser! Pored toga što voli biciklizam, Aca je apsolutni umetnik. Višedecenijski fotograf... svira violu... Zamislite šta se desi kada vaš bicikl servisira? Studiozno pristupa problemu na biciklu i otklanja ga u korenu. Bicikl predat na servis rastavlja do najsitnijih detalja a zatim ga sklopi u nov. Nove tehnologije, komplikovani zahvati, amortizeri, hidraulika, pakovanje točkova, razna štelovanja i podešavanja i još mnogo toga su polja na kojima se svakodnevno usavršava. Nemoguće za njega ne postoji. Pešačenje i turing vožnje po planinama su aktivnosi bez kojih ne može a iste su svakako za Acu izvor energije i novih ideja.

DARKO HABIJAN

Servis? Ništa lakše! Brzo i efikasno rešava i najkomplikovanije servise. Može čak i vezanih očiju ;) Darko koliko god delovao zaposlen provodeći vreme u servisu, sigurno vozi više od svih nas. Pasionirani biciklista, ljubitelj vrhunskih bicikala (na takvom se i vozi) svakodnevno prelazi distancu od 50km na relaciji kuća - posao - kuća. U nekim merenjima siguran osvajač zlatne medalje! Uživa u dobrom ceđenom soku i najlepšem crnom napitku - kafi. Mane... Ima samo jednu, ne može čovek ni da se naljuti na njega :)

VELIMIR MIHAJLOVIĆ

Kud vi okom, tu on skokom! Velja, staložen i smiren, a kao takav je više nego potreban kada su dileme u pitanju. U svakom momentu daće vam pravi savet oko bicikla, svetla, rukavica, servisa i svega što vas zanima. Obožava da vozi bicikl. Bicikl vidi kao transportno sredstvo ali i kao spravu na kojoj se lepo zabavlja na raznim brdskim avanturama. Voli sam da sklapa svoj bicikl i da ga ukrasi sa par egzotičnih detalja.