O NAMA

Ris Cycling je ime koje u Novom Sadu znači biciklizam i sve oko njega, prepoznatljiv ne samo u gradu, Pokrajini i Republici, već i u regionu jer marljiv i profesionalni tim već godinama Novosađanima i svima ostalima pruža vrhunsku uslugu, fantastičnu ponudu i svakako kvalitetne savete.

Ris Cycling Shop je nastao 2008. godine kao rezultat višedecenijskog ovdašnjeg i internacionalnog iskustva građenog u segmentu prodaje i održavanja, tako i u takmičarskom segmentu na internacionalnom nivou.

Mi smo savršen spoj mladosti i iskustva. Naša pozitivna energija i sportski duh su kombinacija koja vam može pomoći u odabiru adekvatnog bicikla, biciklstičke opreme i svakako pružanjem saveta kako da na najbolji način uživate na svom dvotočkašu koji takođe u bilo kom momentu možete servisirati kod nas tako što će te jednostavno predati u ruke naših stručnih i iskusnih servisera.

Naziv Ris Cycling označava energiju koja jednom pokrenuta samu sebe obnavlja novim izazovima i iskustvima koje svakim danom sve više prihvatamo. Neprihvatanje da olako shvatamo naš posao i ono što vi zaslužujete nas je održalo u bezpoštednom poslu tokom godina.

RC Team